Nieuws

Toon Tellegen leest voor in Bibliotheek Bibliorura

14/02

Op zondag 17 februari hebben komt er een heel bijzondere gast op bezoek in Bibliotheek Bibliorura. Toon Tellegen komt namelijk voordragen uit zijn eigen werk! Aansluitend vindt de voorstelling Ik Wou met Toon Tellegen & Het Wisselend Toonkwintet met Corrie van Binsbergen plaats in de ECI cultuurfabriek.

Toon Tellegen is dichter en auteur van zowel romans voor kinderen als voor volwassenen. Hij is vooral bekend van zijn dierenverhalen, waarin de belevenissen van mier, sprinkhaan, eekhoorn en vele andere dieren beschreven worden. Er zijn inmiddels twee verzamelbundels met dierenverhalen verschenen: Misschien wisten zij alles (1995) en Iedereen was er (2009).

Op zondagmiddag 17 februari van 14.00 uur tot 15.00 uur zal Toon Tellegen voordragen uit eigen werk in de Gabriël Gorriszaal van de Bibliotheek Bibliorura. De voordracht zal ingeleid worden door Annelies Goossens, die Toon Tellegen enkele vragen over zijn werk zal stellen. Er is ook ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Na zijn bezoek aan de bibliotheek, gaat Toon Tellegen naar de ECI Cultuurfabriek. Vanaf 16.00 uur is hij daar te zien met Het Wisselend Toonkwintet en Corrie van Binsbergen in de voorstelling ‘Ik wou’.

Toon Tellegen leest voor is gratis te bezoeken door leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5. Aanmelden via www.bibliorura.nl.

Datum: 17 februari 2017
Tijd: 14.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Bibliorura