Nieuws

VoorMijnKleintje.nl theatertip: Help, Helikopterouders!

25/03

Pauline van de website VoorMijnKleintje.nl schreef een theatertip over Help, Helikopterouders. Deze familievoorstelling staat zondag 14 april in ons theater!

Afgelopen weekend waren wij bij de theatervoorstelling genaamd ‘Help, Helikopterouders!’ van Het Laagland. Samen met mijn 11- en 13-jarige kinderen, werden we meegenomen op een hilarische en soms pijnlijk herkenbare trip door de wereld van opvoeding en de verschillende typen ouders die daarin te vinden zijn.

Zou deze voorstelling volwassen grappen bevatten die boven hun hoofden zouden gaan of, erger nog, me in het bijzijn van mijn kroost doen blozen? Spoiler alert: nee. Het was een perfecte combinatie van humor en herkenbaarheid voor zowel de jonge geesten als de iets… eh, rijpere onder ons.

Spot-on karakteriseringen
De acteurs, allen zelf ouders, brachten een dynamische mix van persoonlijke ervaring en professionele vertolking op het podium, waardoor zowel kinderen als volwassenen zich gemakkelijk konden identificeren met de situaties en personages. Dat dat goed overkwam bleek uit het feit dat mijn kinderen regelmatig hardop moesten lachen en ze herkenden duidelijk de verschillende opvoedstijlen die werden uitgebeeld. Hun spontane opmerkingen van “niet mijn moeder” bij het zien van de helikopterouder en “ja dat ben jij” bij de relaxte ouder, getuigden van de spot-on karakteriseringen door de spelers.

Klik hier om de rest van het artikel te lezen op voormijnkleintje.nl.

 

Zondag 14 april staat de voorstelling Help, Helikopterouders in de ECI.
Klik hier voor meer info & tickets