Stagiair podium- en evenemententechniek

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks nieuws van theater, muziek, film, expo, cursus of allemaal.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy-statement.

Wij zoeken vanaf september 2024 een stagiair podium- en evenemententechniek!

De functie
Tijdens je stage werk je, samen met onze technici en productiemedewerkers, aan het mogelijk maken van allerlei evenementen op het gebied van licht-, audio- en videotechniek.  Dat varieert van popconcerten tot theatervoorstellingen en van educatievoorstellingen door onze cursisten tot culturele verhuringen en multiculturele festivals.

Er is veel ruimte voor eigen input en creatieve ideeën. Ook wordt eigen initiatief aangemoedigd. Er zijn veel mogelijkheden om met verschillende apparatuur en technieken in zowel theater als popzaal te oefenen.

Wij zoeken
– Een zelfstandige student met een passie voor podium- en evenemententechniek;
– Hands-on mentaliteit. Jij bent een echte aanpakker;
– Een teamplayer.

Wij bieden
– Een afwisselende en leerzame periode waarbij je kennismaakt met allerlei aspecten van podium- en evenemententechniek in een dynamische culturele omgeving;
– Een informele werksfeer;
– Leuke extra’s, zoals gratis toegang tot alle muziekevents in de popzaal of korting op film- of theatertickets;
– Stagevergoeding.

Hieronder vind je een video, gemaakt door studenten van SintLucas, over wat je kunt verwachten van een stage bij ECI cultuurfabriek.

https://www.youtube.com/watch?v=keCUtdfMdtM

De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder één dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een popzaal (500 staanplaatsen), een vlakke vloertheater (240 stoelen), 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatieafdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater en beeldende kunsten. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een arthouse-filmselectie en een breed educatie- en cursusaanbod (zowel binnen als buiten de eigen locatie).

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek.

Interesse?
Reageren op de vacature kan door een motivatiebrief + C.V. te sturen t.a.v. Francois Driessen naar francois.driessen@ecicultuur.nl.