Nieuws

Spectaculaire Recordpoging tijdens “Op verzeuk op bezeuk” met Pianist Rob Mennen en Fanfare Sint Laurentius

11/12

Spectaculaire Recordpoging tijdens “Op verzeuk op bezeuk”
met Pianist Rob Mennen en Fanfare Sint Laurentius

Op vrijdag 15 december wordt ECI cultuurfabriek het toneel voor een avond vol verrassingen en muzikale hoogtepunten, met de veelgeprezen pianist en presentator Rob Mennen als gastheer van “Op verzeuk op bezeuk”. Dit unieke evenement krijgt een buitengewoon tintje dankzij de aanwezigheid van het gerenommeerde fanfareorkest Sint Laurentius uit Leeuwen, dat een hoofdrol zal spelen naast het enthousiaste publiek.

Een van de hoogtepunten van de avond? Een adembenemende recordpoging, nauwgezet in kerstsferen, die de hele zaal, zowel het toegewijde publiek als het fanfareorkest, zal betoveren. Rob Mennen, bekend om zijn onnavolgbare presentatiestijl en pianistische virtuositeit, zal het publiek verrassen met een nooit eerder vertoonde prestatie die de grenzen van de muzikale verbeelding zal overstijgen.

De details van deze recordpoging worden geheim gehouden tot het magische moment zelf. De avond belooft een feestelijke samensmelting van muziek, spanning en betrokkenheid te worden, waarbij het publiek actief deel zal nemen aan deze unieke uitdaging.

Dus, als je getuige wilt zijn van deze grensverleggende gebeurtenis en wilt deelnemen aan een onvergetelijke avond vol muzikale ontdekkingen, kom dan op vrijdag 15 december om 20.00 uur naar ECI cultuurfabriek. Mis deze kans niet om deel uit te maken van geschiedenis in de maak!

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van ECI cultuurfabriek en aan de deur op de avond van het evenement.