Nieuws

Rap, soulvolle beats en vlijmscherpe gitaarriffs

22/10

In onze popzaal kun je regelmatig terecht voor een goed feestje en bij ECI cultuurfabriek zijn we van alle markten thuis! Van klassiek tot dance en van jazz tot hiphop, we hebben het allemaal. 

We hebben weer twee nieuwe namen toegevoegd aan de muziekagenda! Volgend jaar april komen Def P, grondlegger van de Nederlandse rap en Anvil, de heavy metal legendes, naar ECI cultuurfabriek! 

Def P | Hiphop
Op zaterdag 4 april staat Def P in ECI cultuurfabriek. Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte boombap in het Nederlandse hiphopdossier? Ga zelf de frontlinie van de pure rauwe hiphop tegemoet bij de onverschrokken line-up van Dossier Boombap: Def P, McGyver, De Kamer van Cokehandel, ’T Gilde en DJ Daan & Didier Picqui!

Anvil | Heavy Metal
Op zaterdag 11 april staat Anvil in ECI cultuurfabriek en ze nemen een special guest mee! Na het succes van hun laatste album Pounding The Pavement gepaard met hun 40-jarige jubileum, beklimt de Canadese band opnieuw het podium. Nog nooit klonk Anvil zo divers, vastberaden en inspirerend. Met vlijmscherpe gitaarriffs, dynamische drums en rauwe vocals belooft het weer een stevige show te worden! De special guest zal in het voorprogramma van Anvil optreden.

Hiphop of Heavy Metal niet zo jouw ding? We hebben nog veel meer leuks in ons programma staan. Neem een kijkje!