Nieuws

Dit weekend: Nu of Nooit 2019 Voorronde 4!

16/10

Op vrijdag 18 oktober is het alweer tijd voor de vierde voorronde van dé provinciale popwedstrijd van Limburg: Nu of Nooit. Na eerdere succesvolle voorrondes in Sittard, Venlo & Weert is het nu de beurt aan de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ook deze voorronde strijden vijf Limburgse acts, onder toeziend oog van publiek en een professionele vakjury, om een plek in de finale van Nu of Nooit 2019. Nu of Nooit wordt georganiseerd door Pop In Limburg met als hoofdprijs een speelplek op Pinkpop 2019.

Voorverkoop

Een ticket voor een voorronde kost € 6,- in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de verschillende poppodia. Mits een voorronde niet is uitverkocht, is er tijdens het evenement ook een dagkassa (tickets € 8,-). De act met het meeste publiek tijdens de voorrondes, wint € 1000,- om te investeren in zijn/haar muzikale act. Fans van een deelnemer kunnen bij aankomst bij een voorronde hun stem uitbrengen om zijn/haar favoriet te steunen.

Prijzen

Aan het eind van iedere voorronde worden een ‘Muzikant van de avond’ en een ‘Boeking van de avond’ uitgeroepen. De Muzikant van de Avond ontvangt een goed gevulde goodiebag met leuke stimuleringsprijzen. De Boeking van de Avond wordt door het betreffende podium in de toekomst geboekt voor een show. De winnaar van de finale krijgt een podiumplek op Pinkpop 2020! Verder krijgt de winnaar professionele coaching en technische begeleiding in het voortraject naar het Pinkpop festival en budget voor een studio opname.
De finalisten worden pas gekozen na de vijfde voorronde op 25 oktober 2019.

Koop je ticket nu via onze website!
Voor meer informatie over de voorrondes, bezoek de facebook events via: https://www.facebook.com/popinlimburg/!