Nieuws

Lancering ECI nachtfabriek!

03/12

Vandaag lanceren we het nieuwe label ’ECI nachtfabriek’! De ECI nachtfabriek is speciaal ontwikkeld om extra aandacht te geven aan de nachtprogrammering van ons cultuurcentrum.

De nachtprogrammering wordt uitgebouwd tot een prominentere factor binnen onze agenda. Naast de populaire artiesten en uitgaansconcepten die je in de huidige agenda al kunt vinden, wordt ook de lokale aansluiting niet vergeten: er komt meer ruimte voor lokaal (organisatie)talent en onderbelichte en wellicht ondergewaardeerde muziekgenres.

ECI nachtfabriek
In onze agenda van 2020 staan populaire vaste waardes als Terug Naar Toen, Herrie Met Gerrie en Rewind geprogrammeerd. Ook wordt er aandacht geschonken aan genres als drum & bass, disco en house. Bovendien vergeten we de 35-plusser niet! Andere genres en doelgroepen zullen we op termijn toevoegen aan onze agenda, zodat ECI nachtfabriek een thuishaven wordt voor alle uitgaansliefhebbers in Roermond en omgeving!

De ECI nachtfabriek komt met een nieuwe huisstijl en eigen sociale media pagina’s zodat je in één oogopslag kan zien welke dance, elektronische en hiphop gerelateerde evenementen in de popzaal van de ECI cultuurfabriek georganiseerd worden.

Benieuwd naar de programmering? Bekijk onze Facebookpagina voor alle aankomende evenementen.