Nieuws

Kunst en cultuur tot 17.00 uur bij ECI cultuurfabriek

02/12

Door de aangescherpte corona-maatregelen is ECI cultuurfabriek gedurende drie weken – tot en met 18 december – dagelijks tot 17.00 uur open voor kunst & cultuur.

ECI cultuurfabriek tot 1700 uur open coronamaatregelen

Veel geplande avondvoorstellingen- en concerten zijn verplaatst naar de middag of naar een nieuwe datum in 2022. Dit geldt voor zowel popconcerten, cursussen, exposities, theater-, toneel,- en dansvoorstellingen. Bezoekers zijn hiervan op de hoogte gesteld. Ook blijven de huidige tickets gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Extra middagfilms
In onze filmzalen draaien we overdag de mooiste films en specials waarbij de filmdagen verruimd zijn naar woensdag tot en met zondag. Check het filmprogramma op: https://www.ecicultuurfabriek.nl/film/ voor het hele overzicht. Ook is het mogelijk om een drankje te nuttigen voorafgaand aan de film. Deze mag in de zaal worden meegenomen.

Verder geldt in ECI cultuurfabriek:

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Koop je (film)tickets zoveel mogelijk via onze website: www.ecicultuurfabriek.nl
  • Bij binnenkomst toon je aan de kassa je coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Het coronatoegangsbewijs geldt vanaf 13 jaar.
  • Houd anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Draag een mondkapje als je je door het gebouw beweegt. Wanneer je in het theater of in de filmzaal gaat zitten, mag je ‘m afdoen.

We gaan er samen wat van maken dus… Blijf nieuwsgierig & tot snel!

ECI team