Nieuws

Inschrijfperiode voor Stampeipop is gestart!

04/02

De inschrijfperiode voor Stampeipop is gestart!

Op zaterdag 23 mei vindt het amateurfestival Stampeipop plaats in de ECI cultuurfabriek.

Aanstormende bands uit Roermond en omstreken maken weer kans op een podiumplek in de popzaal van de ECI cultuurfabriek. Bands kunnen zich vanaf nu opgeven om deel te nemen aan het amateurfestival Stampeipop.

De editie van Stampeipop van vorig jaar was geslaagd! In het voorjaar van 2019 bestormden bands uit heel Limburg het podium van Stampeipop. Het publiek genoot van een brede waaier van funk, akoestische liedjes, alternative rock, hardrock, heavy metal, rock ’n’ roll en punk.

Inschrijf voorwaarden
Heb je een band en wil je graag spelen op Stampeipop? Grijp dan nu je kans! Stuur een demo en je biografie naar pop@ecicultuur.nl of per post naar Stampeipop, Postbus 199, 6040 AD Roermond. Uit alle inzendingen wordt een selectie van 8 bands gemaakt, die ieder 30 minuten speeltijd krijgen. Bij de selectie geldt dat de opnamekwaliteit van de muziek van ondergeschikt belang is. Het is de kwaliteit van de muziek die telt! Inschrijven is mogelijk tot en met 29 maart.

Over Stampeipop
Stampeipop is hét festival voor startende bands en kent een rijke historie die begint in de Azijnfabriek begin jaren ’90. Sindsdien hebben veel bands Stampeipop als springplank kunnen gebruiken voor hun verdere carrière. Ook de carrière van Floor Jansen is van start gegaan op Stampeipop toen zij met haar band After Forever (editie 1998) de eerste schreden zette op weg naar internationale faam.