Nieuws

Gemeente Leudal stimuleert creativiteit voor inwoners met korting ECI cursussen

01/09

Dankzij gemeentelijke subsidie krijgen kinderen en jongeren, wonend in de gemeente Leudal, maar liefst 67% korting op cursussen bij ECI cultuurfabriek in Roermond. De gemeente wil hiermee creativiteit stimuleren bij haar jonge inwoners en hoopt dat velen er gebruik van zullen maken.   

Een gouden combinatie
Wethouder Robert Martens: “Kinderen en creativiteit, dat is een gouden combinatie. Kinderen zijn namelijk al van nature bijzonder creatief maar verliezen dat vaak naarmate ze ouder worden. En juist dàt willen we voorkomen door het voor hen aantrekkelijk te maken zodat het vuurtje blijft branden.”  

Subsidiekorting automatisch verwerkt
De subsidiekorting van 67% waar de wethouder het over heeft, wordt bij de inschrijving op de website van ECI cultuurfabriek automatisch verwerkt. Het betreffen de cursussen Kinder Keramiek, Kinder Fashion, Toneel, Musical, Productiegroepen en de Vooropleiding Kunstacademie en Pimp je Portfolio Architectuur.

Leudal cursussen ECI cultuurfabriek
toneelklas ECI cultuurfabriek

Naar de Kunstacademie?
Jongeren jonger dan 18 jaar die naar de Kunstacademie willen gaan hebben geluk. Ook zij krijgen 67% korting op de cursussen Pimp je Portfolio Architectuur en de Vooropleiding Kunstacademie, wat het instromen op de opleiding bevorderd.  

Hoe inschrijven?
Inschrijven voor de specifieke Leudal-cursussen met korting, kan via deze link: https://www.ecicultuurfabriek.nl/discipline/leudal/ 

Meer informatie over deze specifieke Leudal-cursussen? Neem contact op met Ruth Houkes, Hoofd Educatie ECI cultuurfabriek via: ruth.houkes@ecicultuur.nl