Nieuws

Avontuurlijk, Prikkelend, Entertainend

08/05

..én een tikje onderscheidend!

Maandagavond 7 mei werd het gloednieuwe ECI programma gepresenteerd. In een uitverkochte zaal kregen 250 bezoekers een preview. Opvallende namen in het aankomende seizoen; Spinvis, Guido Weijers, Maaike Ouboter, Mugmetdegoudentand, Het Zuidelijk Toneel, Hans Dulfer, Calefax en vele, vele anderen …

De ECI cultuurfabriek beloofde een dynamische avond en dat werd het! Met optredens van Joost Vrouenraets (met twee voorstellingen te zien aankomend seizoen!), Egbert Derix en het duo Roovers en van Leeuwen (onderdeel van het cabaretprogramma ‘Funny Talents’) werd het een onvergetelijke avond. Het ECI programma werd per genre gepresenteerd door ECI directeur Joery Wilbers. Wilbers kijkt terug op een geslaagde avond; ‘Ik geloof dat het programma goed is ontvangen. Spannend! Want we hebben onze nek uitgestoken; meer toneel, meer muziek en meer dans. Het resultaat is een mooi, breed en uitgebalanceerd programma waarvan onderdelen in samenwerking met o.a. het Podiumbureau Roermond en Bibliorura – of als schoolvoorstelling voor o.m. Lyceum Schöndeln worden gepresenteerd. Kortom, een programma om trots op te zijn’ …

Pauzedrankje!
Vaste bezoekers van de ECI weten dat we werken aan de verbetering van onze horeca service. Onderdeel daarvan is de terugkeer van het Pauzedrankje. Het Pauzedrankje zit in de ticketprijs, zo staat er aankomend seizoen (tenzij anders aangegeven) in de pauze – of na afloop van de voorstelling een drankje voor u klaar.

Kaartverkoop!
Dit seizoen introduceren we een drietal aantrekkelijke series: Cabaret op donderdag, Muziek-selectie en Vlakke vloer serie. Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs.

Voor ECI ambassadeurs gaat de kaartverkoop 8 mei van start. De officiële voorverkoop begint 15 mei a.s. om 11.00 u. Kijk voor tickets op www.ecicultuurfabriek.nl of koop je kaarten aan de receptie van maandag t/m donderdag van 17.00 uur tot 20.30 uur, vrijdag en zaterdag van 17:00  tot 22.00 en zondag van 13.30 tot 16.30.

Nog geen ambassadeur? Kijk dan op https://www.ecicultuurfabriek.nl/ambassadeur