Nieuws

ECI Nachtfabriek dance-programmering

05/09

Het dance-platform ECI Nachtfabriek is live. Samen met het Limburgse boekingskantoor Thunder Agency wordt aan de nachtprogrammering van ECI cultuurfabriek gewerkt. Hier worden diverse (sub)genres onder verstaan, zoals R&B, Hiphop, House en Techno. Naast gevestigde muziekstijlen, concepten en artiesten is er ook oog voor jong talent. Dit op zowel muziek als organisatorisch vlak.

Vanaf dit seizoen gaat ECI Nachtfabriek zich inzetten om de dance-programmering in de schijnwerpers te zetten. Bert Habets en Jochem Rameakers gaan zich bezighouden met de dance-programmering van de Nachtfabriek. De ECI wil groeien als dance-podium en daarom kunnen we met trots zeggen dat de ECI Nachtfabriek in gang gaat vanaf dit seizoen. Het programma belooft een mix van bekende nationale danceconcepten, zoals REWIND en een heel nieuw eigen dance-programma met 80’s Verantwoord als voorproefje.

Thunder Agency is een Limburgs boekings- en managementkantoor met een uitgebreid netwerk in de nationale en internationale dancescene. Naast het ondersteunen van de carrières van diverse opkomende en bekende dance-acts is het bedrijf steeds meer actief als programmeur voor evenementen, festivals en locaties.