Nieuws

ECI cultuurfabriek pakt uit met tienjarig jubileum

05/09

In september bestaat ECI cultuurfabriek 10 jaar. En dat vieren we van 8 tot en met 18 september met muziek, films, kunst, theater, een gratis preview middag en een feestelijke open dag op zaterdag 10 september. 

Feestelijk persmoment
Op zaterdagmiddag 10 september vieren we ons 10-jarig jubileum. Wethouder Vincent Zwijnenberg zal op feestelijke wijze samen met de bezoekers en de pers proosten op dit heuglijke moment. De pers is vanaf 13.00 uur van harte welkom in ECI cultuurfabriek om dit moment vast te leggen. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Cursus proef middag
Ook kan er op 10 september volop genoten worden van een open dag met diverse creatieve cursussen waaronder fashion, tekenen en keramieken. Ook geeft theaterschool LuidZuid toneellessen voor jong en oud en zijn er live optredens van muziekensembles en muzikanten die door ECI cultuurfabriek begeleid en opgeleid zijn.

Muziek, theater en preview middag
Gedurende het festival is er uiteraard ook muziek. Zo is Kraak & Smaak te zien, komt Rowwen Hèze het poppodium twee keer platspelen, staat Nederpopband WIES op de bühne en de altijd steengoede Johnny Cash tributeband: Def Americans. Op zondag 11 september is iedereen van harte welkom op de gratis preview middag met bijzondere live acts en interviews.

Elke dag de beste film
Filmliefhebbers kunnen tijdens het festival hun lol op! Het cultuurhuis haalt namelijk de beste films van de afgelopen tien jaar van stal. Inclusief twee buitenfilms en een ‘zwijgende’ film genaamd: Meet Buster Keaton…Cops.

Van harte welkom
Samen maken we de mooiste dingen. En samen vieren we feest. Dus noteer 8 tot en met 18 september in de agenda en kom naar de feestelijke open dag op zaterdag 10 september. ECI cultuurfabriek heet je van harte welkom! Het festivalprogramma vind je op deze pagina.