Nieuws

Goede start nieuwe seizoen

25/10

Het gaat goed met de ECI cultuurfabriek. In september is het nieuwe seizoen gestart en het cultuurhuis blikt tevreden terug. De bezoekersaantallen zijn toegenomen en ook het aantal cursisten is gestegen. Ook kijkt het cultuurhuis graag vast vooruit op wat nog komen gaat.

Succesvolle start seizoen
Om het seizoen feestelijk te starten, kreeg iedere categorie dit jaar voor het eerst een eigen openingsweekend. Zo was er voor de liefhebber van muziek, dans, toneel en cabaret voldoende te doen. Directeur Joery Wilbers kijkt enthousiast terug: “De openingsweekenden waren succesvol. Bezoekers waren blij en verrast door de speciale opening. Wij vinden het een toegevoegde waarde om de klant optimaal van dienst te zijn. Verder verloopt de kaartverkoop goed. Theo Maassen was binnen één dag uitverkocht, we trokken zalen vol voor dansvoorstellingen en we hebben nog een hoop in petto!” Niet alleen qua muziek en theater heeft de ECI cultuurfabriek een hoop te bieden, ook de start van de cursussen is goed verlopen. Het aantal cursisten is toegenomen en de mensen zijn tevreden over de inhoud van de cursussen. En niet geheel zonder reden, benadrukt Wilbers. Het pand van de ECI is authentiek en cursisten bevinden zich graag in het gebouw. Dit draagt allemaal bij aan het positieve gevoel.

Diverse programmering
Met een breed assortiment aan cursussen, theatervoorstellingen, films en concerten is de ECI cultuurfabriek een plek voor jong en oud en daardoor toegankelijk voor iedereen. Zo komen er veelbelovende cabaretiers als Alex Ploeg, Guido Weijers en Javier Guzman en kunt u genieten van onder andere jazzmuziek, klassieke muziek en kindervoorstellingen. Joery Wilbers weet zeker dat er voor iedereen wat bij zit: “Of je nu op zoek bent naar een dansvoorstelling, een avond wilt lachen met cabaret, of heerlijk wilt genieten van muziek, je bent altijd welkom in de ECI cultuurfabriek. Ook voor een avondje film of een cursus ben je bij ons aan het juiste adres. Ik nodig je graag uit om ook de sfeer van de ECI te komen proeven!