Docent

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks nieuws van theater, muziek, film, expo, cursus of allemaal.

Sef Berkers

Sef heeft al van kinds af aan getekend en geschilderd. Vanzelfsprekend is hij naar de Kunstacademie in Breda en later in Den Bosch gegaan waar hij de richting Schilderen heeft gevolgd. Na de kunstacademie is Sef gaan reizen. In Athene ontdekte dat hij mensen wilde schetsen en schilderen, met als gevolg dat hij op stations ging tekenen. Met het project, Je suis à la gare genaamd, is hij bekend geworden en hield hij exposities in België.

In 1998 reisde Sef een half jaar door India. Met twee olieverfschilderijen geïnspireerd op deze reis won hij de Euregio Kunstprijs NL/D 2001. Een aantal kleinere exposities volgde en in 2019 werd hij uitgenodigd door Gallery 104 in het New York Art Center om er werken uit de serie Starring te exposeren begin 2020. Momenteel is Sef bezig met de voorbereiding voor een tweede expositie in New York in de Agora Gallery in het Chelsea district.

Sef zijn innerlijke drive motiveert hem om te schilderen en schilderijen te maken. Een dagelijks avontuur. Met zijn werk wilt hij de mensen zijn persoonlijke blik op de wereld laten zien. Zijn motto?”Creativiteit is gezond voor hart en ziel. Iedereen heeft een kunstenaar in zich die ontdekt kan worden.” Sef zijn innerlijke drive motiveert hem om te schilderen en schilderijen te maken. Een dagelijks avontuur. Met zijn werk wilt hij de mensen zijn persoonlijke blik op de wereld laten zien.

z