Docent

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks nieuws van theater, muziek, film, expo, cursus of allemaal.

Debby Thebrath

Debby Thebrath is frontvrouw in een HALESTORM Tributeband en van de Rockband LIONESZ. Debby zingt vanaf kinds af aan en begon ooit in een kinderkoortje. Ze nam zanglessen en speelde bij de harmonie maar vanaf haar 14e werd gitaarspelen en zingen in bandjes interessanter.

Ze heeft in vele nationale én internationale bands gespeeld, zowel covers als eigen werk. Voornamelijk in het pop- en rock genre, bands zoals Project Fear (prog-rock), Cheeseplane Killers (nu-metal) en Beyond Violet (gothic-rock). Debby heeft albums opgenomen en op vele gave podiums en festivals in binnen- en buitenland gespeeld. Nu is ze lead vocalist bij de 80ties Rock band LIONESZ en zingt ze in Europa’s beste Halestorm Tribute band!

In haar lessen deelt Debby graag haar ervaring en haar passie voor zingen en gaat ze samen met jou op zoek hoe jij het beste uit jouw stem kan halen. Ze helpt je om controle te krijgen en grenzen te verleggen door aan de slag te gaan met songs die je zelf aandraagt. Door tips en tricks te geven, zal ze je laten ervaren hoe iets anders kan.

z