Nieuws

Biebiej en Bop gaan op muzikale reis! Ga je mee?

20/12

ECI’s eigen docenten Marc Knoben & Mariëtte Kessels hebben een interactieve muziektheatervoorstelling ontwikkeld voor groep 1 & 2 van de basisschool. In de voorstelling Biebiej en Bop gaan op muzikale reis maken broer en zus Biebiej en Bop samen muziek. Biebiej speelt viool, Bop speelt gitaar. Samen met hun liedjes gaan ze op reis door heel Europa en beleven ze de leukste dingen.

De interactieve poppenvoorstelling van 30-40 minuten wordt vertoond op basisscholen. De schoolvoorstelling wordt gespeeld door Marc & Mariëtte zelf. Ze brengen hun eigen instrumenten mee, maar vinden het ook leuk om (ritmische) instrumenten van de school te gebruiken. Ook nemen zij een koffertje mee op reis, met daarin mooie spullen uit verschillende landen. Bij de voorstelling is het boekje ‘Biebiej & Bop’, inclusief cd inbegrepen. Zo kunnen de kinderen na de voorstelling ook nog meezingen met alle liedjes van Biebiej en Bop!Foto’s door Ed Hul

Op dit moment wordt de voorstelling al op verschillende basisscholen opgevoerd. Ook interesse om deze voorstelling te boeken? Neem dan contact op met Diana Heijmans (projectmedewerker Educatie) via diana.heijmans@ecicultuur.nl voor de voorwaarden en meer informatie.