Nieuws

Age Friendly Roermond zoekt deelnemers voor theatervoorstelling!

08/03

Theatermaker Ruud Horrichs maakt, samen met muzikant Bart Oostindie, een theatervoorstelling met mensen vanaf 55 jaar die zich uitspreken over hun leven. Wat hebben ze nagelaten? Hoe willen ze herinnerd worden? Wat willen ze nog bereiken?

Ruud verkent met de deelnemers het spanningsveld van theater maken dat gericht is op een sterke hier en nu beleving, op hun eigenheid en hun verhalen. Hun ervaringen, antwoorden en belevingen worden in een fysieke, beeldende en fantasierijke voorstelling neergezet!

Wij zoeken deelnemers!
Ben jij 55 jaar of ouder en wil jij je grenzen verleggen of zit jij vol met levenservaring die je wilt delen? Of wil je gewoon eens een keer meedoen met een theatervoorstelling? Alles kan, alles mag. Een beperking is geen belemmering, iedereen mag meedoen, ervaring of niet!

Meer informatie en inschrijven:
Ruud Horrichs: +32 479 80 66 72 / agefriendly@ecicultuur.nl

Praktisch
• Inschrijven vóór 22 maart 2019
• We starten zaterdag 23 maart met wekelijkse repetities en werken naar een voorstelling die we in de eerste week van juli 2019 een aantal keren in ECI cultuurfabriek spelen. Verder bestaat de mogelijkheid om de voorstelling twee maanden later, in augustus, te hernemen op het professionele theaterfestival Cultura Nova in de Parkstad regio.
• 14 – 20 repetities à 3 uur, meestal op zaterdagnamiddagen in ECI cultuurfabriek van 13.15 tot 16.15 uur. In mei en juni zijn in de weekenden een aantal ‘doorwerkdagen’ voorzien van 10.15 tot 17.15 uur.
• 6 tot maximaal 8 deelnemers (dus ben er snel bij!)
• Deelname: €25,- per persoon