Leif de Leeuw Band

Southern Rock

De Leif de Leeuw Band is dé southern jam band van Europa. Met zes muzikanten op het podium brengen ze een energieke show vol vlammende gitaarsolo’s, duellerende drummers en rauwe hammond klanken. Frontman Leif de Leeuw werd zes keer uitgeroepen tot beste blues rock gitarist van de Benelux, en zanger Sem Jansen won het tv-programma ‘Hit the Road’.

Recentelijk schitterden ze nog op het podium van Bospop, waar ze hun reputatie als live-sensatie wederom bevestigden. In hun tienjarig bestaan heeft de band een internationale naam opgebouwd met tours door Europa, Amerika en zelfs China. De huidige krachtige sound, ontstaan na hun succesvolle Allman Brothers tribute tour in 2018 en 2019, combineert twee drummers, hammond, bas, twee gitaren en Sem’s rauwe stem tot een meeslepende mix van rock, blues, americana en southern rock, met een heerlijk seventies tintje.

Voor fans van bands als Allman Brothers Band, DeWolff, Tedeschi Trucks Band en Gov’t Mule is een optreden van de Leif de Leeuw Band een absolute must-see.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


Deze vind je misschien ook leuk!

Bestel tickets
za 29/3 20:30  19,00
Deuren open: 20:00
Genre: Blues
Subgenres Blues, Rock, Staconcert
Locatie: Popzaal