Ida Nielsen & the Funk Bots

Oud-bassiste van Prince komt met eigen sterren-band uit Denemarken

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol funky vibes en ongeëvenaarde muzikale virtuositeit, want de internationaal geprezen Deense bassist, zangeres, songwriter en bandleider Ida Nielsen komt naar ons poppodium!

Ida, bekend van haar tijd bij Prince’s legendarische bands New Power Generation en 3rd Eye Girl, brengt haar explosieve mix van funk, slap bass, catchy pop hooks en aanstekelijke rap naar het podium, met haar nieuwste album More Sauce, Please!.

Met haar kenmerkende Sandberg California basgitaar, zorgt Ida voor onweerstaanbare grooves en energie die het publiek van begin tot eind in beweging zal houden. Verwacht een set vol dampende funk, virtuoze baspartijen en een scala aan muzikale stijlen, van old-school funk tot wereldmuziek en hiphop-invloeden. Niet alleen een eerbetoon aan haar mentor Prince, maar ook een showcase van haar eigen muzikale veelzijdigheid en onmiskenbare flair.

Mis deze unieke kans niet om een van de beste bassisten ter wereld live te zien en te horen!

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


Deze vind je misschien ook leuk!

Bestel tickets
za 3/5 20:30  30,00
Deuren open: 20:00
Genre: Jazz/Funk/Soul
Subgenres Funk
Locatie: Popzaal