Another Now

alternatieve metal / deathcore | + Torn From Oblivion + Inferum (Roerig presents)

Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Crystal Lake, I Prevail, Spiritbox en ERRA. In mei 2024 bracht de band hun tweede album ‘HEX’ uit. In juni 2021 bracht de band hun debuutalbum ‘OMNI’ uit, die internationaal werd opgepakt door o.a. Rock Sound, KERRANG! Magazine, Distorted Sound en Spotify’s editorial metal playlists ‘New Core’, ‘New Blood’ en ‘New Metal Tracks’.
 
De succesvolle releases van hun losstaande singles en debuutalbum ‘OMNI’ gecombineerd met hun energieke live set resulteerde in diverse mijlpalen zoals een uitverkochte Melkweg (Amsterdam) show als support voor Ice Nine Kills en spots op festivals als Jera On Air, Popronde, Klomppop en Submitfest.  In 2022 vond hun eerste Nederlandse headlinetour plaats in venues als Paard, Dynamo en Patronaat en verzorgden ze de support voor Beartooth in een uitverkochte Dynamo, support voor Asking Alexandria in TivoliVredenburg,  support voor For I Am King’s ‘Crown’ album release tour en de pre-show in de Ziggo Dome voor Metallica’s Arena show in Amsterdam.  

Support: Torn From Oblivion
Torn From Oblivion is een deathcore band uit Eindhoven. Ze brengen de agressie van deathcore, experimenteren met progressieve riffs en mixen dat met hardcore om hun visie op agressieve muziek te verwerkelijken. De energieke liveshows zijn waar de band echt op uitblinkt, het is iets wat je niet wilt missen. Torn From Oblivion zet zich in om hun stempel te drukken op de muziekscene, en dat zullen ze ook doen.

Support: Inferum
Progressive Death Metal band Inferum komt ook! Als de apocalyps een soundtrack had, dan zou het de discografie van Inferum zijn; met zowel ritmische als hypnotiserende drumpatronen, verwoestende gitaarrifs, beklemmende sferen en gruwelijke vocals creëren ze een atmosfeer als geen ander. Voeg daar een snoeiharde liveshow aan toe, en introspectieve teksten die de kilheid van onze realiteit verkennen. Inferum zal een diepgewortelde en blijvende impressie achterlaten. In 2017 hebben ze de velden van Wacken al plat gespeeld toen ze gemiddeld 19 jaar oud waren, en werd er verwacht dat Inferum één van de grootste talenten in de Nederlandse metal scene zou zijn. Nu zijn ze van plan om die verwachting te overstijgen.

Locatie: Azijnfabriek
Roerig, dé programmalijn van ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Roerig vindt plaats in de Azijnfabriek

Azijnfabriek
Zwartbroekstraat 17
6041 JL  Roermond

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur


Deze vind je misschien ook leuk!

Genre: Heavy