Nieuws

2e editie klassiek muziekfestival Buitenskamers

23/09

Van vrijdag 9 oktober – t/m zondag 11 oktober a.s. vindt op verschillende locaties in Roermond de 2e editie plaats van het klassieke muziekfestival Buitenskamers. De organisatoren zijn blij en trots dankzij haar partners weer een mooi programma te kunnen bieden dat op een veilige manier kan worden gepresenteerd.

Buitenskamers, een initiatief van de Christoffel Huiskamer Concerten en de ECI cultuurfabriek en georganiseerd onder leiding van Anneke Pasman, Joery Wilbers en Joop Geurts, stelt zich tot doel de krachten op het gebied van Klassieke Muziek in Midden Limburg te bundelen, het publieksbereik te vergroten en de positie van Klassieke Muziek te versterken. Dat doen ze o.a. door de organisatie van het festival Buitenskamers, met daarin speciale aandacht voor talent en talentontwikkeling, als ook de inrichting van een online platform voor Klassieke Muziek www.buitenskamers.com.

Locaties
Buitenskamers vindt plaats op verschillende locaties in Roermond. Op deze locaties wordt door verschillende partner organisaties geprogrammeerd. Dankzij deze unieke samenwerking en de concentratie van diverse concerten in een weekend ontstaat als vanzelf het festival Buitenskamers. Onze partners zijn; Foroxity Filmarena, Christoffel Huiskamer Concerten, Theaterhotel de Oranjerie, Roermond Klassiek en de ECI cultuurfabriek.

Kijk voor het programma op www.buitenskamers.com

Nederland Amsterdam 06 12 2018 Portret van het Fuse ensemble Foto Andreas Terlaak